"Ψάρακας" με... περιβραχιόνιο!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έφερε άλλο... αέρα στ' αποδυτήρια του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να επιβραβευτεί γι' αυτό από την ομάδα, καθώς υπάρχουν σκέψεις να μπει με το... καλημέρα στους αρχηγούς.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε ηγέτες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, βρίσκοντας μερικούς όπως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και πριν από 24 ώρες ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο δεύτερος έχει τεράστιο παρελθόν στο μεγάλο λιμάνι, ο πρώτος, όμως, μετρά κάτι παραπάνω από μήνα στην ομάδα, αλλά η παρουσία του μόνο απαρατήρητη δεν περνά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στ' αποδυτήρια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσίευμα της "LIVESPORT" η αύρα του 31χρονου έχει κάνει τέτοιο "γκελ" που δεν αποκλείεται καθόλου ο Χριστοδουλόπουλος να πάρει και περιβραχιόνιο, μπαίνοντας με το... καλημέρα σας μεταξύ των αρχηγών της ομάδας. Ίδωμεν.

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.