Πώς δικαιολόγησε ο Πρίντεζης τους "ξενύχτηδες" του Παναθηναϊκού

Την απάντηση του Γιώργου Πρίντεζη για όσα... κατηγορούσαν τους ξένους του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν θα την ακούσεις εύκολα από άλλον!

Πώς δικαιολόγησε ο Πρίντεζης τους "ξενύχτηδες" του Παναθηναϊκού

Στη... συριανή συνέντευξη του στον Sport24 Radio 103.3 και στον Παντελή Διαμαντόπουλο για το LG Aegean Ball Festival ο Γιώργος Πρίντεζης είπε πολλά κι ενδιαφέροντα. Για την ανανέωση του συμβολαίου του, τη σχέση του με τους αδερφούς Αγγελόπουλος, τη συγκίνηση που ένιωσε on camera, τη νέα σεζόν, τον Στρέλνιεκς και τον Μπόγρη.

Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον κομμάτι αφορούσε κυρίως τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φόργουορντ δεν φοβάται να εκφράζει τη γνώμη του και στη σχετική ερώτηση για την απόδοση των Αμερικών του "τριφυλλιού" αποκρίθηκε: " Αυτό κρίνεται στην πράξη. Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού ήταν καλοί. Το ξενύχτι και όλα αυτά είναι μία γενικευμένη έννοια. Και εμείς το 2012 όταν πήραμε την EuroLeague, έπειτα από τόσα χρόνια και το πρωτάθλημα Ελλάδας, κάθε δέκα μέρες βγαίναμε όλοι μαζί σαν ομάδα.

Εγώ φέτος όπως είναι το πρόγραμμα άντε να βγήκα μία φορά όλοι την χρονιά και δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα. Άλλοι βγήκαν 3-4 φορές. Δεν είναι κακό, δεν είναι παρεξηγήσιμο. Πλέον με τα social media, η έκταση που παίρνει το θέμα είναι επί χίλια. Δεν το θεωρώ κατακριτέο, κάποιος να ξεφύγει με την παρέα ή μαζί με την ομάδα του. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και το αποτέλεσμα στο τέλος έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Ο προπονητής βλέπει και κρίνει".

Όσο για το αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό, επεσήμανε: " Για να πάω στον Παναθηναϊκό, πρέπει να με θέλει ο Παναθηναϊκός. Μετά από τόσα χρόνια δεν νομίζω να μπω σε αυτή την κατάσταση. Θα προτιμήσουν και οι ίδιοι να είναι κάποιος στην ομάδα του και να είναι εκεί όλα τα χρόνια. Θα απογοητευθούν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού, χωρίς να σημαίνει ότι όσοι το έχουν κάνει, είναι λάθος όπως ο Περπέρογλου, ο Σπανούλης".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK