"Ρούντι Γκαρσιά για Ολυμπιακό"

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο πρώην τεχνικός της Ρόμα, Ρουντί Γκαρσιά αποτελεί ένα εκ των υποψήφιων να αντικαταστήσουν τον Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Roma 10/11/2013 - campionato di calcio serie A / Roma-Sassuolo / foto Insidefoto/Image Sport
nella foto: Rudi Garcia
Roma 10/11/2013 - campionato di calcio serie A / Roma-Sassuolo / foto Insidefoto/Image Sport nella foto: Rudi Garcia WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

O αποκλεισμός-σοκ απ' τη Χάποελ Μπερ Σεβά αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού.

Το μέλλον του Βίκτορ Σάντσεθ είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο, αφού στον Ισπανό τεχνικό χρεώνεται το γεγονός πως δεν κατάφερε να προετοιμάσει σωστά την ομάδα για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ήδη, τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των "ερυθρολεύκων" για τον Ρούντι Γκαρσιά. Ο Γάλλος τεχνικός αποχώρησε στα μέσα της περυσινής σεζόν απ' τη Ρόμα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί πως αμείβεται ετησίως με 2.800.000 ευρώ, ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσό. Όπως και να έχει, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν γίνει γνωστό το μέλλον του Βίκτορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Τελειώνει" ο Σάντσεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK