Σε μια και μόνο πρόταση ο Μαρινάκης εξήγησε τι συνέβη με τον Τουρέ

Αρκούσε, όπως αποδείχθηκε, η επαφή του με τον Ιβοριανό χαφ για να πειστεί ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού για την οικονομική αυτή υπέρβαση.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Γιαγιά Τουρέ EUROKINISSI

Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης λειτουργεί παρορμητικά. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Είναι οπαδός και δεν το κρύβει. Ως τέτοιος και μόνο τέτοιος, όχι δηλαδή ως επιχειρηματίας, διαχειρίστηκε την υπόθεση της απόκτησης του Γιάγια Τουρέ. Ειδάλλως δεν θα είχε ολοκληρωθεί.

Αν και η εν λόγω κίνηση ήταν εκτός αρχικού σχεδιασμού, αγωνιστικού και οικονομικού, δεν δίστασε να προχωρήσει. Πλήρωσε και τον έφερε. Ήταν απαραίτητη η εκτός ορίων κίνηση για να τον πείσει ότι αξίζει, τη στιγμή άλλωστε που για την υπογραφή του υπήρχαν πιο συμφέρουσες προτάσεις.

Όπως όμως ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα insideworldfootball.com " όταν συνειδητοποίησα ότι για τον Γιάγια η ιδέα της επιστροφής στον Ολυμπιακό ήταν σαν να γυρίζει σπίτι, η μόνη επιλογή για μένα ήταν να εκπληρώσω τις ανάγκες του και να σιγουρέψω ότι ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα για τους φιλάθλους μας και τον Γιάγια".

Προφανώς ο πολύπειρος Ιβοριανός για ν' αγωνιστεί ξανά στον Ολυμπιακό μετά από 12 "γεμάτα" ποδόσφαιρο χρόνια θα έβαζε στην κουβέντα συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι οποίες υλοποιήθηκαν μία προς μία. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK