Σε ποιους σκοπεύει να πει "όχι" ο Πρίντεζης!

Για το τελευταίο του συμβόλαιο ετοιμάζεται ο Γιώργος Πρίντεζης μετά από το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Γιατί οι... οιωνοί δείχνουν παραμονή στον Πειραιά και σε ποιους ενδιαφερόμενους είναι διατεθειμένος ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού να κλείσει -ευγενικά- την πόρτα; Γράφει ο Σωτήρης Γεωργίου

Σε ποιους σκοπεύει να πει "όχι" ο Πρίντεζης!

Καμία ανησυχία δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό για τον Πρίντεζη. Ο διεθνής φόργουορντ είναι στα 32 του -ήδη κλεισμένα- κι έχει μπροστά του το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει, όμως, καμία ανησυχία στην δίοικηση της ομάδας που κατά την πάγια τακτική της θα μιλήσει με τον παίκτη μετά το τέλος των υποχρεώσεων.

Όμως το κλίμα είναι ήδη εξαιρετικό και έχουν γίνει -μέσω τρίτων προσώπων- κάποιες προσεγγίσεις και διερευνήσεις. Ο Πρίντεζης είναι ίσως το καλύτερο 4αρι στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και έτσι ήδη η Φενέρ ενδιαφέρεται και είναι έτοιμη να του δώσει και 2 και κάτι εκατομμύρια το χρόνο. Και στο παιχνίδι θα μπουν, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ισπανικές ομάδες και η ΤΣΣΚΑ λογικά. Ο Πρίντεζης, όμως, δεν σκοπεύει να φύγει. Βασικά περιμένει να γίνει μπαμπάς (σ.σ. όπως είχατε πρωτοδιαβάσει στο Contra.gr εδώ και καιρό, τότε που κάποιοι το διέψευδαν...) και του αρέσει η Ελλάδα και θέλει και την οικογένειά του δίπλα του στην πιο κρίσιμη φάση της ζωής του ως πάτερ φαμίλιας.

Εκτός αυτού θεωρεί πιο ασφαλή την Ελλάδα, είναι Ολυμπιακός και του αρέσει η ομάδα και το κλίμα. Είναι εξαιρετικά αγαπητός ακόμα και στους αντιπάλους και θα κλείσει την καριέρα του ως αρχηγός εφόσον μείνει μιας και θα έχει ολοκληρώσει λογικά την καριέρα του πριν από αυτόν ο Σπανούλης, με τον οποίο άλλωστε έχει άριστες σχέσεις.

Συνεπώς ο Πρίντεζης δεν έχει κανένα λόγο να φύγει λένε οι δικοί του άνθρωποι. Και θα βολευτεί και με ποσά μικρότερα από την Φενέρ και την κάθε Φενέρ. Επαγγελματικά ξέρει ότι μπορεί να πάρει 4-5εκ μέσα σε δύο χρόνια στην Τουρκία. Θα προτιμήσει, όμως, αυτά τα λεφτά και με ένα κλειστό 3ετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό . Και οι πληροφορίες λένε ότι η ΚΑΕ θα τον ανταμείψει για όλη του την παρουσία στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Και θα του προτείνει ένα κλειστό 3ετές με 4εκ συν τα πριμ και ο Πρίντεζης που το γνωρίζει αυτό είναι απόλυτα ήσυχος καθώς δεν σκοπεύει να φύγει για 1-1,5εκ παραπάνω στην 3ετία, από το λιμάνι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK