Η selfie είχε και... Αγγελόπουλο

Η αναγκαστική επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με εκδηλώσεις λατρείας. Ακόμη και για τον εκ των προέδρων των "ερυθρόλευκων", ο οποίος δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφία.

Δεν είναι μονάχα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του Ολυμπιακού πόλος έλξης. Είναι και οι πρόεδροί του, Παναγιώτης και Γιώργος. Οι άνθρωποι που άλλαξαν τη μοίρα του μπασκετικού τμήματος και το έβγαλαν από την ανυποληψία λατρεύονται από τον κόσμο.

Την αγάπη αυτή δεν την ανταποδίδουν μόνο με τα χρήματα που ξοδεύουν για να κρατούν σε ανταγωνιστικότατο επίπεδο, αλλά και με στιγμές όπως αυτή στα "Δύο Αοράκια". Βγάζοντας νικηφόρα selfie, αποδεχόμενος το αίτημα που του έγινε. Το μειδίαμά του μπροστά στο φακό πρόδιδε την ικανοποίηση για το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Μπασκόνια.

Μέχρι τότε ήταν πιο σφιγμένος. Ως τη στιγμή τουλάχιστον που έβαλε τα δύο "κολλητά" τρίποντα ο Παπανικολάου αναφωνώντας "τι κάνει ο άνθρωπος..."

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.