Σισέ και Σιώπης σαν να λέμε... Λάουρα και Ντάνος!

Ένα διασκεδαστικό απόγευμα είχαν στο Γκενκ οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι επισκέφτηκαν ένα adventure park και δοκίμασαν να κάνουν Zip Line, θυμίζοντας τους διάσημους του Survivor! (PHOTOS)

Το πιο ευχάριστο απόγευμα στο Γκενκ πέρασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Είχαν ελεύθερο χρόνο και επισκέφτηκαν ένα adventure park όπου διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά.

Φυσικά δοκίμασαν να κάνουν Zip Line, με κάποιους να φοβούνται λίγο περισσότερο τα ύψη, ενώ άλλου να δείχνουν... εκνευριστικά κουλ. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκε ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος πόζαρε για φωτογραφίες ακόμη και δεμένος στα σχοινιά. Από την άλλη ο νέος αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν λίγο πιο εκφραστικός όταν δέθηκε πάνω στο σχοινί όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

 

 

 

 

Τι μας ήρθε στο μυαλό βλέποντάς του; Το έπαθλο που είχαν κερδίσει οι Διάσημοι στο Survivor, όταν και δοκίμασαν επίσης να κάνουν Zip Line με τη Λάουρα Νάργες να δίνει... ρεσιτάλ, ενώ από την άλλη ο Ντάνος διασκέδασε με τον δικό του τρόπο.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".