Στην Μπέρνλι το έδωσε. Στον Ολυμπιακό γιατί όχι;

Ο ρέφερι Βίντσιτς επέδειξε ανισορροπία σφυριγμάτων σε διάστημα τριών λεπτών. Είτε είναι και τα δύο πέναλτι είτε όχι. Ο Ποντένσε δεν το πήρε, ο Γουντ αντιθέτως ναι.

Δύο μέτρα, δύο σταθμά. Η φράση που αποτυπώνει επ' ακριβώς τη διαφορά φιλοσοφίας στις αποφάσεις του Σλοβένου διαιτητή, τη μία στην περιοχή της Μπέρνλι και τη δεύτερη στου Ολυμπιακού.

Αφού ο ρέφερι Βίντσιτς χρέωσε με πέναλτι τον Καμαρά, όταν έπεσε πάνω στον Γουντ, όφειλε να έχει σφυρίξει και την παράβαση του Λονγκ στον Ποντένσε. Μια φάση μάλιστα που έγινε τρία λεπτά νωρίτερα απ' αυτήν που έφερε το 1-1 για την αγγλική ομάδα.

Η πρώτη στο 29' και η δεύτερη στο 32'.

Το πέναλτι της Μπέρνλι:

Τουλάχιστον ο Βίντσιτς είχε το χέρι του Γκίμπσον στο 59', τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη και έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Φορτούνη να πετύχει το 3-1 από την άσπρη βούλα.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!