Στο Καραϊσκάκη ο Λάζαρος "διαδέχθηκε" τον Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός έκανε ανεπίσημη πρεμιέρα στο σπίτι του και στο φιλικό με τη Λεγανές ο διεθνής μεσοεπιθετικός διάλεξε το νούμερό του!

Το ματς προετοιμασίας με τη Λεγανές στο Καραϊσκάκη, πέρα από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πρωτοεμφανίστηκε στο κοινό του, είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Το γεγονός πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άφησε το "16" των εκτός συνόρων φιλικών.

 

Ποιο νούμερο επέλεξε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός. Το "11" που πέρυσι βρήκε, ερχόμενος τον Ιανουάριο, και πήρε ο Βέλγος Κέβιν Μιραλάς. Προτού μείνει ξανά "ορφανό".

 

Από τους υπόλοιπους νέους, το "10" και το βάρος που φέρει αυτό διατήρησε ο Γιάννη Φετφατζίδης, ο Μεριά διάλεξε το "20" και ο Μιράντα το "24", ο Ποντένσε το "56" και ο Γκερέρο το "9".

Τον Βασίλη Τοροσίδη τον αφήσαμε τελευταίο. Διότι έφυγε από τον Ολυμπιακό με το "35" και επέστρεψε με αυτό. Το αγαπημένο του...

 

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.