Στο Καραϊσκάκη ο Λάζαρος "διαδέχθηκε" τον Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός έκανε ανεπίσημη πρεμιέρα στο σπίτι του και στο φιλικό με τη Λεγανές ο διεθνής μεσοεπιθετικός διάλεξε το νούμερό του!

Το ματς προετοιμασίας με τη Λεγανές στο Καραϊσκάκη, πέρα από το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πρωτοεμφανίστηκε στο κοινό του, είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Το γεγονός πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άφησε το "16" των εκτός συνόρων φιλικών.

 

Ποιο νούμερο επέλεξε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός. Το "11" που πέρυσι βρήκε, ερχόμενος τον Ιανουάριο, και πήρε ο Βέλγος Κέβιν Μιραλάς. Προτού μείνει ξανά "ορφανό".

 

Από τους υπόλοιπους νέους, το "10" και το βάρος που φέρει αυτό διατήρησε ο Γιάννη Φετφατζίδης, ο Μεριά διάλεξε το "20" και ο Μιράντα το "24", ο Ποντένσε το "56" και ο Γκερέρο το "9".

Τον Βασίλη Τοροσίδη τον αφήσαμε τελευταίο. Διότι έφυγε από τον Ολυμπιακό με το "35" και επέστρεψε με αυτό. Το αγαπημένο του...

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".