Συγκλονισμένος με Εμπουέ ο Ρομαό

Ο Εμανουέλ Εμπουέ προκάλεσε αίσθηση με την αποκάλυψη του πως είναι χρεοκοπημένος και σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Ποια η αντίδραση του Αλεξί Ρομαό και το retweet αισιοδοξίας που έκανε.

Τα Χριστούγεννα δεν ήταν για όλους μία όμορφη περίοδος. Στην περίπτωση του παλαίμαχου άσου της Άρσεναλ Εμανουέλ Εμπουέ μάλιστα το ακριβώς αντίθετο. Όπως αποκάλυψε στην Daily Mirror είναι χρεοκοπημένος, άστεγος και από το μυαλό του έχει περάσει πολλές φορές η σκέψη της αυτοκτονίας.

Αν και κέρδισε πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, ο ίδιος λέει πως μία δικαστική απόφαση είχε ως αποτέλεσμα η περιουσία του να περάσει στα χέρια της πρώην συζύγου του που έχει και την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

Βέβαια, στη συνέχεια παραδέχθηκε πως έκανε πολλά λάθη που σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για αυτή την κατάσταση, με αποκορύφωμα την καταδικαστική απόφαση της FIFA προς το πρόσωπο του γιατί δεν πλήρωσε 1.000.000€ στον πρώην μάνατζερ του.

Ο Εμπουέ έστειλε κραυγή αγωνίας στις πρώην ομάδες του για να του προσφέρουν εργασία. Όχι ως ποδοσφαιριστή, αλλά ως προπονητή ή σε κάποιο άλλο πόστο. Όπως φαίνεται η Γαλατάσαραϊ προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και το γεγονός αυτό συγκλόνισε τον Αλεξί Ρομαό του Ολυμπιακού.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.