Συνεννοήθηκαν Μαλίν - Ολυμπιακός για τον Κολοβό: όλη η διαδικασία

Μαλίν και Ολυμπιακός συμφώνησαν στον τρόπο που θ' αντιμετωπιστεί η ρήξη χιαστού που υπέστη.

Στο χειρουργείο μπαίνει την επόμενη εβδομάδα ο Δημήτρης Κολοβός για να αντιμετωπίσει δραστικά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που του προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Έλληνας άσος της Μαλίν, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, θα χειρουργηθεί στο Βέλγιο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας μετά από συνεννόηση της βελγικής ομάδας με τον Ολυμπιακό στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματά του.

Αμέσως μετά την επέμβαση ο Κολοβός θ' αρχίσει αποθεραπεία και πρόγραμμα επανένταξης έτσι ώστε να επιστρέψει στη δράση στις αρχές της επόμενης σεζόν. Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής είναι από έξι έως οκτώ μήνες.

Το Ιούνιο ο δανεισμός του Ελληνα άσου στη Μαλίν λήγει και μένει να δούμε, αν οι Βέλγοι κινηθούν για να κάνουν τον παίκτη δικό τους, όπως πιθανότατα θα συνέβαινε αν ο πρώην άσος του Πανιωνίου ξέφευγε από το ραντεβού με την ατυχία του σοβαρού τραυματισμού.

Στη Μαλίν ο Κολοβός είχε μία γεμάτη σεζόν μέχρι να γίνει η ζημιά με 29 ματς, 6 γκολ και 3 ασίστ σ' όλες τις διοργανώσεις.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.