Τα πήρε ο Σπανούλης με παίκτες του ΠΑΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ" ο Βασίλης Σπανούλης ήταν πολύ εκνευρισμένος, με αφορμή πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά του από το πάρτι των παικτών του Παναθηναϊκού , στο οποίο φέρεται να τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα για την συζυγό του!

Ο Βασίλης Σπανούλης έγινε έξαλλος μαθαίνοντας ότι υπήρξαν παίκτες του Παναθηναϊκού -αναμεσά τους και Έλληνες!- που δεν σεβάστηκαν τον ίδιο και κυρίως την συζυγό του, στο γλέντι τίτλου που έγινε στο "Φραντζελικο" το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φως των Σπορ", κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρεται να τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα για την σύζυγο του "Kill Bill", Ολυμπία Χοψονίδου, προς το τέλος του γλεντιού.

Για το γεγονός αυτό όμως, ενημερώθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος δικαιολογημένα ήταν πολύ εκνευρισμένος, πόσο μάλλον όταν τον πληροφόρησαν και ποιοί "πράσινοι"...τραγουδούσαν!

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!