Τα συγκινητικά λόγια του "μαχητή" Δουρέκα

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν συγκεκριμένο λόγο που έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Κούλη Δουρέκα στο γκολ του Φορτούνη με τον Παναιτωλικό και δεν ήταν άλλος από τα συγκινητικά λόγια του πρώτου πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα στο Αγρίνιο ο Κώστας Φορτούνης άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό κι αμέσως τόσο ο σκόρερ όσο και όλοι οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Είχαν ένα σκοπό. Ν' αγκαλιάσουν τον Κούλη Δουρέκα, μετά από προτροπή του Φορτούνη, σε μία όμορφη στιγμή που κατέγραψε και ο φακός.

Την Δευτέρα ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο έφυγαν... σφαίρα όλοι οι παίκτες... εκφράζοντας με αυτήν την κίνηση την αγάπη τους στον διευθυντή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα, λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Κούλη Δουρέκα, από την οποία βγήκε νικητής. Αυτός ήταν ο λόγος που τούς μάζεψε να τους μιλήσει.

Τι είπε, όπως διαβάσαμε στο ρεπορτάζ; "Μερικές φορές νομίζεις ότι θέλεις να τα παρατήσεις, αλλά μετά θυμάσαι ότι πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να πέσεις. Φρόντισε να τους διαψεύσεις".

Τα λόγια του άγγιξαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και αμέσως μετά το γκολ του αρχηγού έσπευσαν άπαντες κοντά του.