Tα τρία που έγιναν... δύο για την κούπα

Πολλοί λένε ότι το Κύπελλο Ελλάδας είναι... κυπελλάκι, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το θέλει πολύ. Ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι και δεν το άφησε ποτέ στο ματς με τον Κολοσσό και απ' ό,τι φαίνεται υπήρχε λόγος.

Tα τρία που έγιναν... δύο για την κούπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε κάνει πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να τους εξηγήσει πόσο θέλει το Κύπελλο Ελλάδας."Εχουμε μπροστά μας τρία ματς για έναν τίτλο. Τρία ματς για έναν τίτλο", εξηγούσε και επαναλάμβανε σε κάθε περίσταση ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Οχι ότι φοβόταν τον Κολοσσό, αλλά γιατί θέλει από τώρα να βάλει τους παίκτες του στο ρυθμό της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Να έχουν κίνητρο και να μην βλέπουν τον θεσμό απλά ως την τρίτη σε σημασία κούπα μέσα στη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός έχει να πάρει Κύπελλο Ελλάδας από το 2011, δηλαδή πέντε συνεχόμενες φορές δεν τα έχει καταφέρει στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αν πάμε πιο πίσω, θα δούμε ότι με εξαίρεση την διετία 2010-2011, φτάνουμε στο 2002 για να ξαναδούμε τέτοια κούπα από τον Ολυμπιακό.

Το Κύπελλο Ελλάδας, λοιπόν, δεν το υποτίμησαν καθόλου οι ερυθρόλευκοι, γι αυτό και δεν πάτησαν φρένο απέναντι στον Κολοσσό. Το 99-48 λέει πολλά και πλέον ο Ολυμπιακός θέλει άλλες δύο νίκες για να φτάσει στο στόχο του.

Σ.Κ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK