"Τελειώνει" του Αλί Σισοκό στον Ολυμπιακό!

Mέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή του 29χρονου αριστερού μπακ από την Άστον Βίλα που είναι παροπλισμένος από τον Οκτώβρη. Θα αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν αγοράς. Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

"Τελειώνει" του Αλί Σισοκό στον Ολυμπιακό!

Θέμα χρόνου είναι η μετακίνηση του Αλί Σισοκό από την Άστον Βίλα στον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος διεθνής μπακ-χαφ, ο οποίος έχει φορέσει ορισμένες από τις πιο βαριές φανέλες της Ευρώπης ετοιμάζει βαλίτσες για τον Πειραιά. Όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε Λιόν, Βαλένθια, Πόρτο, Λίβερπουλ, είναι παροπλισμένος από τις 18 του Οκτώβρη, οπότε αγωνίστηκε τελευταία φορά με τη φανέλα της Βίλα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ (1-2). Από τότε είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας, κάτι που σημαίνει ότι ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του... Από το ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο, μετράει 12 συμμετοχές στην "Championship".

Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι (2018), αλλά η τιμή του δεν είναι απαγορευτική κι όπως όλα δείχνουν θα γίνει κάτοικος Πειραιά με ενοίκιο ως το τέλος της περιόδου και οψιόν αγοράς. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται ακόμη παζάρια σχετικά με το ύψος του ποσού που θα αποκτηθεί, αν πείσει για την αξία του, στο φινάλε της περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σισοκό έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη συνέχεια του Europa League, καθώς δεν έχει αγωνιστεί φέτος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όσο για τον Πάρντο που αποχωρεί για τη Γαλλία και τη Ναντ, δεν είχε δηλωθεί ούτως ή άλλως στη λίστα της UEFA.

O Σισοκό, ο οποίος είναι γεννημένος στη Γαλλία, αλλά έχει καταγωγή από τη Σενεγάλη έχει αγωνιστεί μια φορά και στην Εθνική των "τρικολόρ". Η "χρηματιστηριακή" του αξία υπολογίζεται γύρω στα 2 εκατομμύρια, ενώ το καλοκαίρι του 2009, η μετοχή του έκανε "limit up", καθώς πουλήθηκε από την Πόρτο στη Λιόν με αντάλλαγμα 12 εκατομμύρια ευρώ.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK