Τέλος ο Μαυρογενίδης από την Κ17

Λίγες ημέρες μετά τις διαδοχικές ήττες της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο. Ποιος είναι ο διάδοχός του. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Πιθανή η παρουσία του "Μαύρου" στην ομάδα από άλλο πόστο...

Τέλος ο Μαυρογενίδης από την Κ17
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν από το πόστο του προπονητή της Κ17 του Ολυμπιακού αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας, ο οποίος επέστρεψε στου Ρέντη και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, ενημερώθηκε μεσοβδόμαδα πως δεν θα συνεχίσει στο πόστο του...

Από την προηγούμενη Τρίτη και χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί επίσημα κάτι σχετικό, καθήκοντα προπονητή στην Κ17, δηλαδή την εφηβική ομάδα των "ερυθρολεύκων", εκτελεί ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του "Μαύρου", Τάσος Θέος. Ο 39χρονος πλέον Δημήτρης Μαυρογενίδης κάθισε, όπως όλα δείχνουν, για τελευταία φόρα, στον πάγκο της Κ17 στην ήττα με 3-2 από την ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την προηγούμενη Κυριακή. Είχε προηγηθεί άλλη μία ήττα από τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καλαφάτης" με το ίδιο σκορ.

Η απομάκρυνσή του από τον πάγκο, του γνωστοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα, ωστόσο, ενδέχεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από κάποιο άλλο πόστο (σ.σ. του δόθηκε ολιγοήμερη άδεια). Είτε του προπονητή σε κάποια άλλη ομάδα της Ακαδημίας, είτε του σκάουτερ. Ανεξάρτητα από τους λόγους που προκάλεσαν την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της εφηβικής ομάδας, άλλωστε, δεν παύει να είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο σύλλογο και ιδιαίτερα αποδεκτός στις τάξεις των οπαδών.

Λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την παρουσία του στου Ρέντη, αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, στην αναμέτρηση πρωταθλήματος του Σαββάτου (29/10) με αντίπαλο την Κ17 στον πάγκο ως πρώτος προπονητής, θα καθίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τάσος Θέος, κάτι που έχει ανακοινωθεί ήδη στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Την απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μετέφεραν στον Μαυρογενίδη ο διευθύνων σύμβουλος της “Θρύλος ΑΕ” Γιώργος Παύλου και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Ελευθεριάδης.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK