Τη Δευτέρα κρίνονται τα πάντα για Γκαρσία

Οι Ισπανοί όχι μόνο επιμένουν για τον Οσκαρ Γκαρσία και τον Ολυμπιακό αλλά αναφέρουν ότι η προσεχή Δευτέρα θα είναι η D-day για τη συμφωνία ή όχι των δύο πλευρών. Οι λεπτομέρειες.

Τη Δευτέρα κρίνονται τα πάντα για Γκαρσία
FREDERIC CHAMBERT / PANORAMIC

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία για το φλερτ του Οσκαρ Γκαρσία με τον Ολυμπιακό μπορούν να συνοψιστούν σε μία φράση: "Δευτέρα, κοντή γιορτή".

Οπως αναφέρουν ισπανικές πηγές το αν τελικά ο Καταλανός τεχνικός μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και τους "ερυθρόλευκους" θα εξαρτηθεί από τις επαφές που θα γίνουν τη Δευτέρα, μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει το εξής: Το δημοσίευμα της "el mundo" περί συμφωνίας ήταν ελαφρώς "τσιμπημένο" όπως λέμε στη δημοσιογραφική γλώσσα. Οι Καταλανοί το παρουσίασαν περισσότερο προχωρημένο από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Ακόμα και από το περιβάλλον του Ισπανού τεχνικού έλεγαν την Πέμπτη ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Ωστόσο τις επαφές δεν τις διαψεύδει και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού οι Ισπανοί δημοσίευσαν ακόμα και το όνομα του ξενοδοχείου στο οποίο έγινε το ραντεβού.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK