Θέμα με Ντουρμάζ;

Ο Τζίμι Ντουρμάζ απουσιάζει από την αποστολή του Ολυμπιακού λόγω ενοχλήσεων. Μόνο γι' αυτό όμως;

Η απουσία του Τζίμι Ντουρμάζ από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον κρισιμότερο αγώνα της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην "πυροδοτήσει" συζητήσεις για το μέλλον του Σουηδού.

Από τη μία είναι οι ενοχλήσεις στο αριστερό οπίσθιο μηραίο που αποτελούν την αιτία της απουσίας του από το ταξίδι στο Ισραήλ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, από την άλλη, όμως, υπάρχει το δημοσίευμα εφημερίδας φίλα προσκείμενης στους "ερυθρολεύκους" που φέρνει άλλη διάσταση στο θέμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Γαύρου", ο Σουηδός εξτρέμ δίνει εδώ και δύο ημέρες την εντύπωση πως είναι θέμα ημερών να φύγει από την ομάδα.

Το αν κάτι τρέχει πραγματικά με ον 27χρονο διεθνή άσο, λίγοι άνθρωποι μπορούν να το ξέρουν. Όπως λίγοι ήξεραν για τον Παϊτίμ Κασάμι και την χαρακτηριστική απουσία του από τις αρχικές υποχρεώσεις της ομάδας στην προετοιμασία, για τις οποίες, όπως αποδείχθηκε, υπήρχε λόγος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Ισραήλ
Πέταξε για Αγγλία ο Κασάμι

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.