Τι είπαν οι Αγγελόπουλοι στους παίκτες του Ολυμπιακού

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού έφεραν τους αδελφούς Αγγελόπουλους στο ΣΕΦ για... μασάζ, νουθεσίες και στήριξη ενόψει της δύσκολης συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι από τους διοικούντες που αρέσκονται να τραβούν συνεχώς τ' αυτιά των παικτών τους.

Το ότι πήγαν την Κυριακή στο ΣΕΦ για να τα πουν ένα χεράκι με τους αθλητές του Ολυμπιακού κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι έχουν ενοχληθεί σφόδρα από τις τελευταίες εμφανίσεις και ήττες.

Σ' αυτό το πλαίσιο κυμάνθηκε και η ομιλία τους. Ο,τι δηλαδή έχουν παράπονο όχι τόσο από τ' αποτελέσματα καθαυτά, όσο από τις εμφανίσεις.

Παράλληλα, τόνισαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες γκέλες και ότι η αγωνιστική εικόνα πρέπει να αλλάξει άμεσα. "Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση" όπως χαρακτηριστικά επεσήμαναν. 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.