Τι ήθελε να πει ο Λεσόρ για Ολυμπιακό;

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει κλείσει 5άρι και δεν φαίνεται να ψάχνει για άλλον ψηλό μετά και τη συμφωνία με Βεζένκοφ, ο Γάλλος του Ερυθρού Αστέρα κάνει το... παιχνίδι του!

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε, "χτύπησε την πόρτα" του Ερ.Αστέρα και μίλησε μαζί του. Παρόλα αυτά η περίπτωση του Ματίας Λεσόρ δεν προχώρησε. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε το εναλλακτικό πλάνο για το βασικό ψηλό του υπογράφοντας τον Αμερικάνο ΛεΝτέι.

Κατά τον Γάλλο πάντως ακόμη υπάρχει ανοικτό παράθυρο. Η απάντηση "περίμενε και θα δεις" που έδωσε σε ακόλουθό του στο instagram που τον ρώτησε για τους Πειραιώτες ήταν τουλάχιστον αινιγματική.

 

Ελπίζει ο ίδιος σε κάτι, θέλει να πουλήσει τον εαυτό του κάνοντας ντόρο ή έχει κάτι χειροπιαστό; Για να δούμε...

 

 

 

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!