Τι λένε στην Κολωνία για Ρέτσο

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στο στόχαστρο ακόμη μιας γερμανικής ομάδας. Πρόκειται για την Κολωνία, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Γιοργκ Σμάντκε να τοποθετείται σχετικά. Διαβάστε τι τόνισε μιλώντας σε γερμανική εφημερίδα για τον Ελληνα νεαρό στόπερ.

"Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένας ευέλικτος αμυντικός, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο έχει παίξει στο ανώτατο όριο", σχολίασε σχετικά με τον Παναγιώτη Ρέτσο ο Γιοργκ Σμάντκε, αθλητικός διευθυντής της Κολωνίας, απαντώντας ουσιαστικά σε δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Έλληνα αμυντικό.

Όπως αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα, η Κολωνία είναι ακόμη μια γερμανική ομάδα που έχει στη μεταγραφική λίστα της τον Ρέτσο, μετά τις Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ.

Παράλληλα σημειώνεται πως ο παίκτης κοστολογείται στα 10 εκ. ευρώ, τονίζοντας ότι η τιμή του θα μπορούσε να πέσει στα 8 εκ. ευρώ.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.