Τι νούμερα διαλέγουν Εμενίκε, Καρσελά, Φορτούνης!

Τι νούμερα θα φορούν στις νέες φανέλες του Ολυμπιακού τα τρία μεγάλα του "αστέρια" Φορτούνης, Εμενίκε και Καρσελά; Γιατί είναι αποφασισμένος να αλλάξει φανέλα ο "Φορτού" και ποια σκοπεύει να πάρει; Σε ποια χέρια καταλήγει η δική του φανέλα; Το Contra.gr έχει το λαχταριστό ρεπορτάζ.

Τι νούμερα διαλέγουν Εμενίκε, Καρσελά, Φορτούνης!

Ο Εμάνουελ Εμενίκε βρίσκεται ήδη στο Γκεντ του Βελγίου και το Σάββατο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ερυθρόλευκη φόρμα εργασίας. Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί κοντά στους νέους του συμπαίκτες και ο Μεχντί Καρσελά. Τι αριθμό θα έχουν οι φανέλες τους στον Ολυμπιακό και ποιο μεγάλο "αστέρι" αποφάσισε να αλλάξει νούμερο;

Αναφερόμαστε στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος φορούσε πέρυσι τη φανέλα με το "7", αλλά φέτος θα πάρει στα χέρια του το "10" που μέχρι πριν από λίγο καιρό βρισκόταν στην πλάτη του Τσόρι Ντομίνγκες.

Το "7", όπως ο καθένας μπορεί εύκολα να καταλάβει θα περάσει πλέον στα χέρια του "υδραυλικού" Μεχντί Καρσελά, ενώ το άλλο μεγάλο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Εμενίκε προβάρει ήδη τη φανέλα με το "9" που πέρυσι φορούσε ο Όσκαρ Καρντόσο, με σκοπό πάνω του να αποδειχθεί πολύ πιο γούρικη, απ' ότι συνέβη πέρυσι με τον Παραγουανό.

Εκτός κι αν ο Νιγηριανός κάνει την έκπληξη κι αφήσει το "9" στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενδεχόμενο που δεν συγκεντρώνει, όμως, και πολλές πιθανότητες.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK