Το... αέρινο στυλ του Μιραλάς τζούνιορ

Όταν ο μπαμπάς ξέρει μπόλικα καντάρια μπάλα είναι αδύνατο να μην περάσει και στο dna του γιου! Δείτε τον Μιραλάς Τζούνιορ να ξετρελαίνει το "Καραϊσκάκης" πριν την τεσσάρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (φωτογραφίες).

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ιδιαίτερο για διάφορους λόγους. Καταρχάς ήταν το τελευταίο της φετινής σεζόν μπροστά στους φιλάθλους των "ερυθρόλευκων" και κατά δεύτερον, ίσως να αποτελεί και την τελευταία παράσταση του Κέβιν Μιραλάς μπροστά στο κοινό που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο ίδιος πάντως για ακόμα μία φορά έστειλε το δικό του ερυθρόλευκο μήνυμα, θέλοντας έτσι να δείξει ποιες είναι οι... προθέσεις του. Μπήκε στο φαληρικό στάδιο μαζί με το γιο του (κάτι που είχατε διαβάσει στο Contra.gr), ενώ αργότερα ανέβασε φωτογραφία μαζί του στο Instagram, όπου δείχνει κάποιον στην εξέδρα!

Πάντως αυτό που ξεχώρισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον μπόμπιρα ήταν το... αέρινο στυλ του με τη μπάλα. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, έχει πάρει κάποια στοιχεία από τον μπαμπά... 

 

 

Γ.