Το άλλο πρόσωπο του Σφαιρόπουλου και η ... άδεια στον Γκριν

Μπροστά στο διάλογο του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ερικ Γκριν δεν ήμασταν, αλλά ήταν σαν να του έλεγε "Ερικ, άλλαξε μυαλά, γιατί θα έχουμε συνέπειες". Το πρώτο μέτρο συνέτισης ήταν μία υποχρεωτική 48ώρη άδεια.

Εσχάτως ο Ερικ Γκριν δεν τα έλεγε καλά στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. "Μανούριαζε" για το χρόνο συμμετοχής του, ήταν αδιάφορος για την άμυνα, γενικά έδειχνε εκτός κλίματος και δημιουργούσε θέματα.

Ο Ελληνας κόουτς, ο οποίος έφερε τον παίκτη κατόπιν δικής του υπόδειξης, αποφάσισε να δείξει το σκληρό εαυτό του σε μία προσπάθεια να διατηρήσει την πειθαρχία μέσα στα αποδυητήρια και να σφίξει στα λουριά.

Τι έκανε; Εδωσε υποχρεωτική άδεια στον Αμερικανό για 48 ώρες. Ηταν η τελευταία προειδοποίηση για να αλλάξει μυαλά ο Γκριν. Ειδάλλως... υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού: Ο Έρικ Γκριν δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα αφού του δόθηκε 48ώρη άδεια απο τον κόουτς Σφαιρόπουλο.

N.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!