Το γύρισε στο τραγούδι ο Καρσελά

Τι κι αν στον Ολυμπιακό αποτελεί, μέχρι στιγμής, απογοήτευση; Ο Μεχντί Καρσελά εκτός από το ποδόσφαιρο δοκιμάζει την τύχη του και στο τραγούδι, ανεβάζοντας μάλιστα και... σχετικά βίντεο!

Ο Μαροκινός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ελλάδας στη μεσοεπιθετική γραμμή και να δώσει αυτό το... απρόβλεπτο που έλειψε την περσινή σεζόν.

Μετά από 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις το... κοντέρ γράφει 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έχει αγωνιστεί μόλις 25 λεπτά, δείγμα που έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Τάκη Λεμονή.

Ο Καρσελά παρόλα αυτά δεν... πτοείται και μάλιστα μας δείχνει τις αρετές του στο τραγούδι, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram, όπου προπονείται για... καραόκε με ατάκα: "Ζέσταμα", λογικά για το... κυρίως μενού!

 

Γ.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".