Το μετέωρο βήμα του Ρισβάνη και τα θέλω του

Oλα είναι ανοιχτά ακόμη για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σπύρου Ρισβάνη. Η σφοδρή επιθυμία του Αρη, το ήρεμο λιμάνι του Ατρομήτου και ο Ολυμπιακός που θα κληθεί να πάρει απόφαση σύντομα.

Τίποτα, μα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη ως προς το μέλλον του Σπύρου Ρισβάνη.

Η επιθυμία του Ελληνα στόπερ είναι φυσικά να παίζει βασικός, να έχει παιχνίδια στα πόδια του έτσι ώστε να προοδεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο φτάνοντας ακόμη πιο ψηλά.

Το ιδεατό για τον ίδιο είναι να το κάνει αυτό στον Ολυμπιακό, σε συνθήκες απόλυτου πρωταθλητισμού και παίζοντας ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν δεν προκύψει όμως τέτοια δυνατότητα στον Ολυμπιακό, ο Ρισβάνης θα επιθυμούσε να μείνει ακόμη μία σεζόν στον Ατρόμητο όπου ξέρει το περιβάλλον και κατά τη σεζόν που πέρασε πήγε εξαιρετικά. Και οι Περιστεριώτες όμως το ίδιο επιθυμούν.

Ελα όμως που τον παίκτη εξακολουθεί να τον θέλει ο Αρης ο οποίος επανέκαμψε στη μεγάλη κατηγορία... Και έλα που συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα στον Ολυμπιακό έτσι ώστε να ντύσει τον Ρισβάνη στα κίτρινα...

Το που, εν τέλει, θα καταλήξει ο Ελληνας αμυντικός δεν αποκλείεται να το αποφασίσει ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν έρθει η ώρα, δίνοντας και τις κατάλληλες κατευθύνσεις στους συνεργάτες του. Μέχρι τότε, το σήριαλ μπορεί να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

Ν.Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!