Το... πάθος του Ολυμπιακού για Γιαννιώτη έπεισε τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος το προσπάθησε αλλά ο Ολυμπιακός είναι... ανένδοτος. Την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα ανήκει στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ ο κόσμος να χαλάσει κα οι Περιστεριώτες θα βγουν στην αγορά.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Oι τελευταίες ελπίδες που έτρεφαν στον Ατρόμητο ότι μπορούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Ανδρέα Γιαννιώτη και του χρόνου εξανεμίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Και αυτό γιατί στις τελευταίες (ανεπίσημες) επαφές μεταξύ των στελεχών των Περιστεριωτών και του Ολυμπιακού διαπιστώθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" επιθυμούν διακαώς, πάση θυσία, να έχουν του χρόνου στα δικά τους χέρια τον 25χρονο γκολκίπερ!

Εννοείται ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει το ποσό που προβλέται στη σχετική συμφωνία για να αποκτήσει εκ νέου τα δικαιώματα του Γιαννιώτη ο οποίος εφέτος έκανε μία εξαιρετική σεζόν.

Υπάρχει βέβαια πάντα η περίπτωση ο παίκτης να κάνει προσωρινά τη μετακόμιση στον Πειραιά και εν συνεχεία να φέρει πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα όπως διαβάσατε στο "Ευαγγέλιο".

Στον Ατρόμητο κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ο Νίκολα Μίρκοβιτς κάτι που σημαίνει ότι ο Κάναντι θα ψάξει για έναν και μόνο τερματοφύλακα στη μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού.

Ετσι και αλλιώς από πίσω υπάρχουν τόσο ο Κίναλης όσο και το παιδί-θαύμα, ο Μανδάς.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK