Το... προβληματισμένο ποστ του Εμενίκε

Ο Εμανουέλ Εμενίκε, που σύμφωνα με τους Τούρκους είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό, ανέβασε ποστ στο Instagram όπου οι συμπαίκτες του αντί να μιλούν μεταξύ τους, κοιτάζουν όλοι τα κινητά τους στη... σιωπή (VIDEO).

Ένας από τους πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη είναι και ο Εμανουέλ Εμενίκε, αφού δεν έχει κατορθώσει να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, ενώ ταλαιπωρείται συνεχώς από μικροτραυματισμούς.

Ειδικότερα στην Τουρκία καθημερινά δημοσιεύματα τον θέλουν να ρίχνει... γέφυρες με συλλόγους της γειτονικής χώρας, που θα τον βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ο Εμενίκε πάντως παραμένει ενεργός στα social media και μάλιστα το Σάββατο ανέβασε ένα... προβληματισμένο ποστάρισμα.

Στο βίντεο με λεζάντα "Happy Phone Day" δείχνει τους συμπαίκτες του να μην μιλούν μεταξύ τους και να κοιτάζουν όλοι τα κινητά τους τηλέφωνα.

Γ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.