Το πρώτο "ερυθρόλευκο" tweet του Προτό

Πριν ο Ολυμπιακός επισημοποιήσει τη συμφωνία, ο Βέλγος γκολκίπερ πανηγύριζε ήδη για τη μεταγραφή. Ποιον ευχαρίστησε σφόδρα γι' αυτό.

Η πληροφορία της απόκτησης τερματοφύλακα δεν ήταν έκπληξη, αλλά όχι και αναμενόμενη. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν διαρρεύσει πως δεν ψάχνουν για άλλον ποδοσφαιριστή και δη γκολκίπερ, παρόλα αυτά πρόκειται για πάγια τακτική, οπότε η απόκτηση του Σίλβιο Προτό δεν τάραξε το πειραιώτικο ρεπορτάζ.

Προτού πάντως ο Ολυμπιακός να δώσει επίσημη μορφή στη συμφωνία, την έδωσε ο ίδιος ο Βέλγος γκολκίπερ με την πρώτη ανάρτηση που έκανε στο twitter, ευχαριστώντας τον μάνατζέρ του, Μοτζί Μπαγιάτ. Το αφεντικό, όπως τον χαρακτήρισε. Διότι, προφανώς σε λίγες ώρες, κατάφερε να κλείσει τη δουλειά και ο άλλοτε διεθνής τερματοφύλακας να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, σε μια ομάδα του Champions League, έστω και ως δεύτερος πίσω από τον Στέφανο Καπίνο.

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.