Το πρώτο tattoo του Ένγκελς θα σε κάνει να συγκινηθείς

Την απόφαση να "χτυπήσει" το πρώτο του τατουάζ πήρε ο Μπγιορν Ένγκελς. Η επιλογή του σχεδίου δεν ήταν καθόλου τυχαία και αφορούσε δύο αγαπημένα πρόσωπα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που δεν βρίσκονται εν ζωή (PHOTOS).

Στην πλάτη έκανε το πρώτο του τατουάζ ο νεαρός στόπερ του Ολυμπιακού, Μπγιορν Ένγκελς.

Ο νεαρός Βέλγος μοιράστηκε τη στιγμή και το σχέδιο του tattoo με τους ακόλουθους του στο Instagram, προκαλώντας συγκίνηση με την επιλογή του.

Την πλάτη του Ένγκελς κοσμούν πλέον δύο πρόσωπα που όπως έγραψε ο ίδιος είναι οι παππούδες του. Δύο άνθρωποι που δεν ζουν πλέον...

Finally got my first tattoo! A tribute to my grandparents who passed away, but still mean the world to me Thanks to @nikolas_darksidetattoo, amazing job mate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bjorn Engels (@b.engels4) στις

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.