Το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου στο "Euroleague Show"

Ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Euroleague Show" και σχολίασε τη "βαριά" ήττα του Ολυμπιακού από τη Χίμκι, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες πρόκρισης των "ερυθρόλευκων".

Το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου στο "Euroleague Show"

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 98-66 από τη Χίμκι στη Μόσχα και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Μετά την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων", ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Euroleague Show" προκειμένου να σχολιάσει το άσχημα αποτέλεσμα των Πειραιωτών.

Αρχικά, οι παρουσιαστές της εκπομπής, Βαγγέλης Ιωάννου και Κωστής Σωτηρίου αναφέρθηκαν στο μοναδικό σενάριο που δίνει την πρόκριση στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ, να κάνει δύο νίκες η Λαμποράλ Κούτσα, η Ρεάλ να κερδίσει τη Χίμκι την τελευταία αγωνιστική και η Μπαρτσελόνα να χάσει στο Κάουνας. Με το 6-8 της Μπάμπεργκ και το 7-7 των πρωταθλητών Ελλάδας, τότε ο Ολυμπιακός είναι από πάνω.

"Ότι κακό έχει γίνει, έχει γίνει εδώ και καιρό. Απλά, ο Ολυμπιακός όρθιος λόγω της φανέλας του και της έδρας του. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο κόσμος ζητάει αίμα. Είναι μία πολύ άσχημη ήττα. Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός είχε συγκεκριμένα όπλα τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, έφυγε 7 φορές από τον Πειραιά και έχασε στα 6 παιχνίδια. Δεν ξέρω αν πρέπει να συζητάμε για τη βραδιά ή γενικότερα για το μέλλον", ανέφερε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

Στη συνέχεια, ο αρθρογράφος του Sport24.gr αναφέρθηκε στα αρκετά προβλήματα τραυματισμών που ταλάνισαν τους "ερυθρόλευκους" καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Παρασκευής (01/04, 21:00) καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ θα είναι ο Διευθυντής του Contra.gr, Παντελής Βλαχόπουλος για να σχολιάσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα, σε μία βραδιά που θα βραβευθεί για την προσφορά του στο άθλημα ο αρχηγός του "τριφυλλιού", Δημήτρης Διαμαντίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πρίντεζης στον Sport24Radio: "Παίζουν και άλλοι μπάσκετ"

Σφαιρόπουλος: "Πολύ πιο κάτω από το επίπεδό μας"

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ: Το θαύμα κυνηγάει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί!

Χίμκι - Ολυμπιακός 98-66

News 24/7

24MEDIA NETWORK