Το ταξίδι για Ρομούλο και η λίστα του Λέιτε

Μεταγραφικές... φωτιές άναψε η ανάρτηση του γνωστού Βραζιλιάνου δικηγόρου, Ντάνιελ Μπρίτο, μέσα από την... καρδιά του Ολυμπιακού!

Ο πολύ γνωστός Βραζιλιάνος δικηγόρος, Ντανιέλ Μπρίτο που εκπροσωπεί τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο, Ρομούλο Μπόργες Μοντέιρο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και το "Γ. Καραϊσκάκης" και μοιράστηκε αυτή τη στιγμή  με τους ακολουθούς του στο twitter.

Το συγκεκριμένο συμβάν έχει "πυροδοτήσει" τις φήμες πως στο "λιμάνι" ετοιμάζονται για κάτι πολύ δυνατό μεταγραφικά.

 

Ο Μπρίτο, που συνεργάζεται με το γραφείο του μεγαλομάνατζερ της Βραζιλίας, Κάρλος Λέιτε πιθανόν να βρέθηκε στη χώρα μας για άμεση επαφή με τον Αθλητικό Διευθυντή των πρωταθλητών, Μάριο Ουσίγιος.

Στον Ολυμπιακό ακούγεται το όνομα του Ρομούλο, ένας παίκτης ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι το 2020 και αγωνίζεται στα χαφ. Πρόκειται για έναν πολύ καλό και ποιοτικό ποδοσφαιριστή που συνάμα αποτελεί και μία ακριβή λύση, όχι μόνο για τους "ερυθρόλευκους" αλλά και για όποια άλλη ομάδα επιχειρήσει να τον αποκτήσει.

Πέρα βέβαια από τον Ρομούλο, το γεγονός πως ο Μπρίτο είναι άμεσος συνεργάτης του Λέιτε δεν αποκλείει το γεγονός ο Ολυμπιακός να εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις από την πολύ πλούσια και ακριβή λίστα του Βραζιλιάνου ατζέντη.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa De Olza