Το τσίμπημα του Κοβάσεβιτς στον Ράκιτιτς...

Oι ομάδες τους μάχονταν στον αγωνιστικό χώρο αλλά έξω από αυτόν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Ιβάν Ράκιτιτς δεν είχαν απολύτως τίποτα να χωρίσουν κάτι που άλλωστε απουπώθηκε στο φακό.

Προφανώς ο Σέρβος Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Κροάτης Ιβάν Ράκιτιτς δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Ετσι και αλλιώς έχουν περάσει πλέον πολλά χρόνια από τον εμφύλιο πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Την Τρίτη το βράδυ ο Κοβάσεβιτς είχε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο με τον άσο της Μπαρτσελόνα στη φυσούνα του "Καραϊσκάκης".

Τον πλησίασε, άρχισαν την κουβέντα και στο τέλος ο Ντάρκο τον τσίμπησε στο μάγουλο, δείγμα της συμπάθειας που του τρέφει.

Ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού είναι ένα πρόσωπο απολύτως σεβαστό στην Ισπανία (έχει κάνει μεγάλη καριέρα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ) και κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ισπανία το γνωρίζει καλά.

To ωραίο στιγμιότυπο από φωτογραφία του Tourette

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".