Τρίτη και... φαρμακερή για Λιόν και Ρέτσο

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο υπεύθυνος μεταγραφών της γαλλικής ομάδας θα δει από κοντά και το τρίτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού. Τι λένε στο Λιόν για την επικείμενη επίσημη πρόταση για τον Ρέτσο και πως μπορεί ο σύλλογος του Σαμπιονά να μπει σφήνα στη Λεβερκούζεν. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι η Μπάγερ Λεβερκούζεν ήταν η ομάδα που είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Πολλά ακούγονται στην Γερμανία, πολλά έχουν ειπωθεί στη μανατζερική πιάτσα του εξωτερικού περί πρότασης που αναμένεται από τις "ασπιρίνες" γύρω στα 20 εκ. ευρώ και πλέον είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων αμέσως μετά τα ματς με την Ριέκα.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν είναι μόνο η Λεβερκούζεν. Τις τελευταίες τρεις μέρες έχει παρατηρηθεί μία έντονη κινητικότητα και από την Γαλλία. Η Λιόν έχει στείλει τον επικεφαλής του μεταγραφικού σχεδιασμού της Φλοριάν Μορίς σε τρία ματς του Ολυμπιακού. Θα είναι την Τετάρτη (16/8, 21.45) στο "Καραϊσκάκη" για το ματς με την Ριέκα, ήταν επίσης στο 2-2 με την Παρτιζάν στο Φάληρο, αλλά και στο 1-3 του Βελιηραδίου.

Φυσικά η παρουσία ενός τέτοιου παράγοντα δεν έχει να κάνει μόνο με μία απλή παρακολούθηση ή ένα σκάουτινγκ. Είναι ολοφάνερο ότι κάτι “ψήνεται”, κάτι ετοιμάζεται από πλευράς Λιόν.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες συζητιέται στη Γαλλία ολοένα και πιο έντονα το σενάριο που θέλει τον Φλοριάν Μορίς αυτή τη φορά να έρχεται στη χώρα μας με διαθέσεις διαπραγματεύσεις.

Να μιλήσει από κοντά δηλαδή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων για τον 19χρονο στόπερ.

Εώς τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ κάποια πρόταση από πλευράς Λιόν. Ωστόσο, στην Γαλλία εκτιμούν ότι μία πρώτη σοβαρή κρούση αναμένεται να γίνει στο περιθώριο του ματς με την Ριέκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ρέτσος θα φύγει κιόλας την επόμενη μέρα του αγώνα.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι ο νεαρός αμυντικός θα παίξει σίγουρα και στα δύο ματς κόντρα στους Κροάτες και... βλέπουμε.

Η Λιόν βέβαια εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι τα 15 εκ. ευρώ είναι ένα υπερβολικό ποσό, αλλά σε μεταγραφικές περιόδους πολλά έχουν δει τα μάτια μας και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Και η Μπενφίκα έλεγε ότι δεν δίνει 10εκ. ευρώ για τον Σάμαρη, αλλά στο τέλος τον ήθελε τόσο πολύ τον Έλληνα διεθνή χαφ που αποφάσισε να βγάλει το συγκεκριμένο ποσό από τα ταμεία της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK