Η κόκκινη και η κατρακύλα του άσου έφεραν ερωτηματικά

Τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στο γήπεδο της Καλαμαριάς προκάλεσαν απορίες στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής. Η φάση-κλειδί που επηρέασε το αποτέλεσμα και η τύχη του άσου.

Μετά το ματς με τον Αρη-και παρά την ήττα της- η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδινε ειλικρινή συγχαρητήρια για τη διαιτησία.

Την Τετάρτη όμως, μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, οι Πατρινοί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαν "φορτώσει" για μία σειρά από λόγους.

Πρώτον, θεώρησαν, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την κόκκινη κάρτα στον Βρονταρά μόλις στο 7ο λεπτό, τουλάχιστον υπερβολική και δεύτερον εκτιμούν ότι παίκτης τους ανακόπηκε με οφ-σάιντ όντας ένα μέτρο πίσω από τον τελευταίο αμυνόμενο.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που έκανε εντύπωση. Οτι ο άσος του Απόλλωνα στο στοίχημα κατρακύλησε πριν την έναρξη του ματς.

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι οι Πατρινοί δεν μιλάνε (τουλάχιστον επισήμως) δεν είναι στόχος τους να γίνουν πρόβατα επί σφαγή.

Η αποβολή του Βρονταρά

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.