"Βόμβα" με Πάρι Γεωργακόπουλο η Παναχαϊκή: Ποιος ο ρόλος του

Αυτό και αν είναι (θετική) έκπληξη. Ο Πάρις Γεωργακόπουλος επιστρέφει στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Ποιος θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα.

"Βόμβα" με Πάρι Γεωργακόπουλο η Παναχαϊκή: Ποιος ο ρόλος του

Είδηση πρώτου μεγέθους συνιστά η επιστροφή του Πάρι Γεωργακόπουλου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα μέσω της Παναχαϊκής.

Ο Πατρινός, πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα αναλάβει πολύ σημαντικό ρόλο στους Αχαιούς ο οποίος θα έχει σχέση κυρίως με το διοικητικό κομμάτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχει λόγο και στα αγωνιστικά.

Η επιστροφή αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι ο Γεωργακόπουλος είχε ρίξει μαύρη πέτρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, μετά δηλαδή από το τέλος που έβαλε πρόωρα στην καριέρα του διαφωνώντας με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμμετοχή του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της, Πάρι Γεωργακόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της

ιστορικής μας ομάδας.

Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα η νέα Παναχαϊκή, με την εξαιρετική συνεργασία των επιχειρηματιών που συγκροτούν την Παναχαϊκή Συμμαχία και του Κώστα Κατσουράνη, οδήγησαν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη. Στην μεγάλη επιστροφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του ΠάριΓεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.

Στη νέα πορεία που έχει χαράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 οι γνώσεις του Πάρι Γεωργακόπουλου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας. Η μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια καλωσορίζει στο σπίτι του τον Πάρι Γεωργακόπουλο και τον ευχαριστεί που εμπιστεύτηκε την προσπάθεια της».

News 24/7

24MEDIA NETWORK