Το πείραγμα στον Βασιλειάδη για τα φιλοολυμπιακά του φρονήματα και η... μη ευχή!

Οι παίκτες του Παναιτωλικού θέλησαν να... εκμαιεύσουν συγκεκριμένη ευχή για τον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό από τον Γιώργο Βασιλειάδη αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν τους έκανε τη χάρη.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία ημέρα πριν από τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακού, ο Γιώργος Βασιλειάδης βρέθηκε για... άσχετο λόγο στο προπονητικό κέντρο των Αγρινιωτών.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου, αφού του χάρισαν φανέλα με τ' όνομά του, άρχισαν τα πειράγματα (σε μία προσπάθεια να σπάσει και ο πάγος).

"Κύριε Υπουργέ" του είπαν "γιατί δεν μας εύχεστε καλή επιτυχία για αύριο" τον ρώτησαν ξέροντας βέβαια τα... φιλολυμπιακά φρονήματά του.

Ο Βασιλειάδης απέφυγε... διακριτικά τις ευχές πάντως. Οπως και να το κάνουμε τα αθλητικά γούστα δεν αλλάζουν ακόμα και σε υπουργικό θώκο.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK