Άλλο ήταν το πρόσωπο - έκπληξη στο ΟΑΚΑ, όχι ο Τζέιμς...

Ο Μάικ Τζέιμς δεν ήταν ο μοναδικός πρώην "πράσινος" γύρισε την Τετάρτη στο "σπίτι" του Παναθηναϊκού. Ήταν κι άλλος. Όχι για να παίξει όμως...

Τον Μάικ Τζέιμς περίμενε να δει και να χειροκροτήσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο ματς πρωταθλήματος με τον Γυμναστικό, τον Γιάννη Μπουρούση είδε ξάφνου μπροστά του!

 

Ο Έλληνας σέντερ, επ' ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αθήνα, πήγε μια βόλτα από το παλιό "στέκι" του. Νωρίς ήταν το ματς, δεν είχε τι άλλο να κάνει και βρέθηκε στο ΟΑΚΑ. Συνομίλησε μάλιστα με τον Νικ Καλάθη και πήρε θέση δίπλα στον Θανάση Γιαννακόπουλο για να δει τον αγώνα.

Ο ίδιος δήλωσε στην Cosmote TV ότι "γύρισα πριν από δύο ημέρες αφού στην Κίνα υπάρχει Πρωτοχρονιά και τα παράθυρα των εθνικών ομάδων", συμπλήρωσε ότι "είμαι σούπερ εκεί", ενώ σ' ερώτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό μετά τον Τζέιμς απάντησε μ' ένα αμφιλεγόμενο "να 'στε καλά"!

Πώς αλλάζουν πάντως οι καιροί. Κάποτε ο Μπουρούσης ήταν ανεπιθύμητος σ' αυτό το γήπεδο. Τώρα μόνο ως φίλος μπαίνει...

Γ.Ζ

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.