Αμφισβήτησε τον Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός και κέρδισε... εκλογές!

H Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας ξεκίνησε δυναμικά από την πλευρά του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να θέτουν ευθέως θέμα για την αποτελεσματικότητα του Τζόρντι Μπερτομέου.

Αν κάτι μπορεί να κρατήσει κανείς απ' όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής από τη Γενική Συνέλευση της Ευρωλίγκας αυτό είναι η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τζόρντι Μπερτομέου.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει ο Παναθηναϊκός τέθηκε θέμα από τους πράσινους για το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της Ευρωλίγκας, ενέργεια τελικά που οδήγησε στην απόφαση για τη διενέργεια εκλογών.

Μέχρι στιγμής εκλογές στις τάξεις της Ευρωλίγκας δεν έχουν γίνει ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός έθεσε επίσης το ζήτημα των πενιχρών εσόδων και των υπέρογκων εξόδων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο τρόπος με τον οποίο πορεύεται η Ευρωλίγκα μέχρι στιγμής στο θέμα των χορηγιών κρίνεται αποτυχημένος.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως μετά από 15 χρόνια ο Μπερτομέου δεν έχει καταφέρει να βάλει στη διοργάνωση τις αγορές της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Δεν υπάρχει ούτε ένας χορηγός από αυτές τις χώρες!Πόσο ακόμα θα περιμένει μέχρι να παραιτηθεί;

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.