"Ανάσα" ως τον Γενάρη από το ΟΑΚΑ

Το χρονικό "αβάντζο" που έδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου στον Παναθηναϊκό για την "ενεργοποίηση" του διακανονισμού που σταμάτησε να "εξυπηρετείται".

"Ανάσα" ως τον Γενάρη από το ΟΑΚΑ
oaka panathinaikos EUROKINISSI

Ανάμεσα στα δεκάδες οικονομικά «αγκάθια» που είχε να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός ήταν κι αυτό των σημαντικών οφειλών που έχει αφήσει απ’ τις παλαιότερες χρήσεις του στο Ολυμπιακό Στάδιο (με τελευταία αυτή τη σεζόν 2012-13). Το συνολικό ποσό είναι λίγο πιο πάνω απ’ τις 700.000, το οποίο είχε διακανονιστεί εδώ και μία τριετία απ’ το προηγούμενο διοικητικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Ο διακανονισμός εντούτοις, σταμάτησε να «εξυπηρετείται» απ’ τον περασμένο Αύγουστο, λίγο πριν σκάσει το μεγάλο… κανόνι του Γιάννη Αλαφούζου κι αν μη τι άλλο, το θέμα έπρεπε κάποια στιγμή να διευθετηθεί.

Το πρωί της Τρίτης (14/12) ο «υπηρεσιακός» πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου και ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος συναντήθηκαν με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τη ρύθμιση της εν λόγω οφειλής. Οι επικεφαλής του Ολυμπιακού Σταδίου έδειξαν μεγάλη κατανόηση για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος και υπήρξε μεγάλη διάθεση για να δοθεί ένα χρονικό «αβάντζο» στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές συζήτησαν και είναι κοντά σε συμφωνία, να «ενεργοποιηθεί» εκ νέου ο διακανονισμός μετά τον Ιανουάριο του ’18 και να πάρουν οι «πράσινοι» μία μικρή χρονική… ανάσα, στα τόσα ζητήματα που έχουν να επιλύσουν και να τακτοποιήσουν.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK