Ανοιχτό το κανάλι με τα... πετροδόλαρα

Η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν άνοιξε ένα μεταγραφικό κανάλι που πολύ θα ήθελε να διατηρήσει ανοιχτό ο Παναθηναϊκός στη νέα προσπάθεια πωλήσεων που θα κάνει τον Ιανουάριο.

Στην προσπάθεια που θα κάνει τον Ιανουάριο να πουλήσει ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να αναπνεύσει οικονομικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποκλείσει καμία αγορά.

Ειδικά αυτές που προσφέρουν ζεστό χρήμα είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων γι' αυτό και οι πράσινοι, μέσω του Κώστα Διαμαντόπουλου, φροντίζουν να κρατούν καθαρό το μεταγραφικό κανάλι με τις αραβικές χώρες.

Η μετακίνηση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν πρόσφερε μία σανίδα σωτηρίας στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να υπάρξει πάλι ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστή του "τριφυλλιού" και πάλι από χώρα που ξοδεύει αφειδώς τα πετροδόλαρα.

Υπό αυτήν την έννοια οι πράσινοι φροντίζουν να μαθαίνουν τα νέα της εν λόγω αγοράς και να μιλούν και με ανθρώπους που εμπιστεύονται για να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Ποτέ, άλλωστε, δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου προκύψει η καλή η πρόταση.

Ν.Γ.