Από το κρεβάτι του πόνου, κατευθείαν ασκήσεις ο Άλτμαν!

Όταν δήλωσε πως θέλει να επιστρέψει πιο σύντομα από το αναμενόμενο, ο Όμρι Άλτμαν δεν έκανε πλάκα. Δυο μέρες μετά το χειρουργείο στο αριστερό του πόδι, ξεκίνησε ασκήσεις αποκατάστασης που περιλαμβάνουν αρκετό... πόνο (φωτογραφία)!

Ο Όμρι Άλτμαν στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο άδειο "Καραϊσκάκης", αφού στην τελευταία φάση του αγώνα προσπάθησε να σταματήσει τον Ρομαό και υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του πόδι.

Τελικά αντί να κάνει την εγχείρηση στην Ελλάδα, αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του (Ισραήλ) με σκοπό να πάρει μία δεύτερη γνώμη και να διορθώσει τη ζημιά. Ο 23χρονος άσος φρόντισε να ενημερώσει τους φαν του για την εξέλιξη της υγείας του με ποσταρίσματα στο Instagram.

Από το κρεβάτι του πόνου λοιπόν την Τετάρτη, στον πόνο της... αποκατάστασης σήμερα (Πέμπτη)! Ο Άλτμαν ξεκίνησε ήδη ασκήσεις στο πληγωμένο του πόδι και από την έκφραση του προσώπου του, καταλαβαίνουμε πως έχει πολύ δρόμο ακόμα.

A post shared by Omri Altman (@omrialtman) on

 

Γ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!