Δεν ενθουσιάστηκε με Μουνιέ ο Ουζουνίδης

Μπορεί ο Αντονί Μουνιέ να έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης όμως περιμένει... περισσότερα και το δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για τις μεταγραφές.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI

Με τον Μουνιέ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει τα δυο γκολ του Παναθηναϊκού με πέναλτι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στην Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες από τον περασμένο... Οκτώβριο!

Γι' αυτό κι όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν... ενθουσιάζεται με μία νίκη ή εμφάνιση και περιμένει διάρκεια. Το δήλωσε εξάλλου και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, όταν ρωτήθηκε για τον Γάλλο ακραίο επιθετικό.

"Το πρώτο του παιχνίδι ήταν στην ουσία ήταν για τον Άντονι. Τον είχαμε βάλει χωρίς να είναι έτοιμος. Το θέμα είναι να έχει συνέχεια. Δεν με ενθουσιάζει ένα παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης έμπειρος περιμένουμε να έχει διάρκεια και να συνεχίσει να βοηθάει".

Όσον αφορά την ενίσχυση ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε την αλήθεια. Χωρίς προκαταβολές, δύσκολα θα έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής:

"Θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες αν θα γίνει κάτι άλλο γιατί ξέρετε ότι κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα στην ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε πολλές ακόμα αποχωρήσεις. Όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα βλέπω να έρχονται άλλοι παίκτες και λόγω της κατάστασης που έχουμε αλλά και λόγω του ότι δεν έχουμε λεφτά για προκαταβολές. Σίγουρα χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες, είναι φανερό σε ποιες θέσεις. Όπως είναι τα πράγματα πρέπει πρώτα να έρθουν λεφτά και μετά οι παίκτες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK