Δεν κινδυνεύει μόνο ο Γιαννακόπουλος αλλά και... ο Παναθηναϊκός

Η Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να... προειδοποιήσει τον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη ενημερώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί και η ίδια, εφόσον επιτρέψει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μπει στο γήπεδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μια -ακόμη- ημέρα κρίσης στις ήδη τεταμένες σχέσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Ευρωλίγκα είναι η Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή πρόκειται ν' αποφασίσει για την -δεδομένη- νέα ποινή προς τον ισχυρό άνδρα των "πράσινων", με αφορμή την -παρά την απαγόρευση- είσοδό του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, και η... λογική λέει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Βάσει των ενδείξεων, η Ευρωλίγκα θα αποφασίσει και θα ενημερώσει και τον κ.Γιαννακόπουλο για τη φρέσκια τιμωρία, η οποία αναμένεται να είναι βαρύ πρόστιμο. Σε συνδυασμό ωστόσο με την προειδοποίηση, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία, πως αν συνεχίσει να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά ασχέτως των όσων του επιβάλλονται, η ποινή θα "επεκταθεί" αγγίζοντας και την ομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, δε, από τη Μαδρίτη, η Ευρωλίγκα ενημέρωσε ήδη τη Ρεάλ να μην επιτρέψει την προσεχή Πέμπτη την είσοδο του κ.Γιαννακόπουλου στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αν μάλιστα δεν το φροντίσει, θα έχει και η ίδια συνέπειες. Όπως ένα βαρβάτο πρόστιμο για μη εφαρμογή της ποινής απαγόρευσης εισόδου.

Θα δούμε βέβαια, αν ο κ.Γιαννακόπουλος θα ταξιδέψει τελικά με την αποστολή των "πράσινων" στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, όπως έχει προαναγγείλει άλλωστε μέσω της επίσημης δήλωσης/τοποθέτησης την περασμένη Παρασκευή. Όταν και είχε αναφέρει πως προτίθεται να παρακολουθήσει όλους τους εντός αλλά και εκτός έδρας αγώνες του "τριφυλλιού" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γ.Ψ

News 24/7

24MEDIA NETWORK