Δεν πήγε στο Σπλιτ ο Πούκι!

Ο Φινλανδός επιθετικός και Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟ "κόπηκε" απ’ την αποστολή του αγώνα με τη Χάιντουκ λόγω "ελαφρού μυϊκού τραυματισμού".

Δεν πήγε στο Σπλιτ ο Πούκι!

Προάγγελος… μετακόμισης στον Παναθηναϊκό ή όντας κακοτυχία της τελευταίας στιγμής; Όπως και να ‘χει, ο Τεέμου Πούκι δεν ακολούθησε την αποστολή της Μπρόντμπι στο Σπλιτ, για τη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης (3/8) με τη Χάιντουκ, για τον γ’ προκριματικό τουEuropaLeagueκαι τα σενάρια ήδη, δίνουν και παίρνουν στη Δανία.

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Μπρόντμπι είναι πως ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός αποκλείστηκε απ’ την αποστολή λόγω ενός μικρού μυϊκού τραυματισμού.

Ως εκ τούτου η δανέζικη ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της το Νο1 επιθετικό της «όπλο» για το παιχνίδι με τους Κροάτες, που είναι ήδη στην… κόψη του ξυραφιού μετά το 0-0 της Κοπεγχάγης.

Ο Παναθηναϊκός πάντως στις πρώτες διαπραγματεύσεις που είχαν γίνει με τη διοίκηση της Μπρόντμπι είχε δώσει το «ΟΚ» (σε ένδειξη καλής θέλησης) για να αγωνιστείο Πούκι τόσο στη ρεβάνς τουEuropa, όσο και στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, αφού η μεταγραφή είναι δεδομένο πως θα τραβήσει για τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK