Δεν το κουνάει ο Λουτσιάνο και το φωνάζει!

Μία μέρα μετά την αποκάλυψη του Μαρίνου Ουζουνίδη πως ζητήθηκε να λυθεί και το συμβόλαιο του τραυματία Λουτσιάνο, ο Βραζιλιάνος απάντησε μέσω ποσταρίσματος στο Instagram. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
luciano EUROKINISSI

Μεταξύ των όσων είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στην NOVA πέταξε και μία... βόμβα που αφορά το μέλλον του Λουτσιάνο Νέβες. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως από το "ψαλίδι" στο μπάτζετ δεν ξεφεύγει ούτε ο Βραζιλιάνος παρότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό!

Η χαρακτηριστική ατάκα του προπονητή των "πράσινων" ήταν: "λέτε να φύγει ο ένας και ο άλλος χωρίς να υπολογίζετε τίποτα. Και μέσα σ' όλα έχετε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν να λέμε ότι θα… διώξουμε τον Λουτσιάνο που έχει χιαστούς;"

Ο 24χρονος επιθετικός πήρε θέση μέσω του λογαριασμού του στο instagram, ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν θέλει να φύγει, αλλά... επιστρέφει και μάλιστα θέλει να αγωνιστεί!

"Θέλω να παίξω. Επιστρέφω!", ήταν το μήνυμα του με πολλά τριφύλλια στο τέλος και μπάλες. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού εκτίμησαν την διάθεση του και τον αποθέωσαν στα σχόλια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK