Έφυγε από τον ΠΑΟ και σταμάτησε στα... 31!

Παίκτης που πέρασε από τον... εξάστερο, κατακτώντας μάλιστα δυο τίτλους με τον Παναθηναϊκό, αποχώρησε χωρίς να... ακουμπήσει και λίγο αργότερα σταμάτησε το μπάσκετ με σκοπό να γίνει μάνατζερ! Διαβάστε ποιος είναι.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
panathinaikos geniki EUROKINISSI

Ούτε καν δέκα χρόνια επαγγελματικής παρουσίας δεν συμπλήρωσε, όμως στα 31 του χρόνια αποφάσισε πως ήρθε το... τέλος. Βέβαια η καριέρα του ήταν γεμάτη τίτλους, τόσο στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, όσο και σε Ισραήλ και Καζακστάν.

Ο λόγος για τον Πατ Καλάθη, αδερφό του Νικ, ο οποίος ανακοίνωσε το μεγάλο γεγονός στον λογαριασμό του στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα ασχοληθεί με την εκπροσώπηση παικτών!

"Ήταν μία τρελή πορεία παίζοντας για 27 χρόνια της ζωής μου. Αυτή η στιγμή έρχεται για όλους και υπήρξα ευλογημένος που αγωνίστηκα τόσο καιρό. Κατάφερα να φτιάξω δεσμούς φιλίας σε ολόκληρο τον κόσμο και να γνωρίσω καταληπτικούς ανθρώπους.

Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο, στο οποίο θα υπάρχει το μπάσκετ που αγαπώ όμως από την άλλη... πλευρά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με έναν καλό μου φίλο και σπουδαίο ατζέντη στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω εκείνους που με στήριξαν εντός και εκτός παρκέ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Πατ αγωνίστηκε κατά σειρά σε: Μαρούσι, Κολοσσό, Παναθηναϊκό, Μακάμπι Χάιφα, Αστάνα, Παναθηναϊκό, Καντού.

Οι τίτλοι του Πατ Καλάθη

Έφυγε από τον ΠΑΟ και σταμάτησε στα... 31!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK