'Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και διαφημίζει... ρούχα!

Ποδοσφαιριστής που έκλεισε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι αποτελώντας μάλιστα ένα από τα πιο... βαριά ονόματα, "πουλάει"... ρούχα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram! Διαβάστε ποιος είναι.

'Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και διαφημίζει... ρούχα!

Όταν ακούστηκε πρώτη φορά το όνομα του για την Ελλάδα αναζητήσαμε μέσω του διαδικτύου να βρούμε αν έχει λογαριασμούς στα social media. Τελικά όχι μόνο διαθέτει, αλλά είναι ιδιαίτερα ενεργός!

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο, είναι πως ανεβάζει περισσότερα ποσταρίσματα που έχουν να κάνουν με την μόδα και (πολύ) λιγότερα με το ποδόσφαιρο. Γούστα είναι αυτά βέβαια, οπότε δεν υπάρχει κάτι το... παράξενο.

Στο τελευταίο του "χτύπημα" στο Instagram, ωστόσο, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ όχι μόνο ποζάρει με μαύρο τζάκετ, αλλά το... πουλάει κιόλας, στέλνοντας σε γνωστό online κατάστημα ρούχων!

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ιστοσελίδα του Σουηδού μέσου ή αν απλά υπάρχει εμπορική συμφωνία, όμως το... φαινόμενο είναι λίγο σπάνιο.

Πρώτη φορά δεν το συναντάμε πάντως, αφού τελευταία ποδοσφαιριστές φτιάχνουν τις δικές τους μάρκες ρούχων (π.χ. Χοσέ Χολέμπας, Τζιμπρίλ Σισέ) που προωθούν φυσικά οι ίδιοι.

'Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και διαφημίζει... ρούχα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK