Ελπίδες για Κλαβέρ μέσω Βαλένθια

Τα δεδομένα για Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό. Γιατί κερδίζει... πόντους η ελληνική ομάδα.

Ελπίδες για Κλαβέρ μέσω Βαλένθια
Κλαβέρ Λοκομοτίβ Παναθηναϊκός

Ελπίδες πάλι για Κλαβέρ στον ΠΑΟ. Οι "πράσινοι" ψάχνουν κοινοτική ενίσχυση στη θέση "3" που να μπορεί να παίζει ψηλότερα και ο Κλαβέρ που καλύπτει και το 3αρι και κάνει εξαιρετικό δίδυμο με τον Χαραλαμπόπουλο που θέλουν να πάρει χρόνο, αλλά ανεβαίνει και στο "4" που είναι και η βασικότερη θέση του, για να καλύψει το κενό του Φώτση που μεγάλωσε, είναι η ιδανική λύση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και αυξάνει το μπάτζετ για να πάρει τον Ισπανό διεθνή, που θέλει σχεδόν 1εκ. ευρώ.

Αρχικά ο Κλαβέρ είχε συμφωνήσει με τη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι έπρεπε να πληρώσουν τη Βαλένθια που είχε τα δικαιώματά του σε περίπτωση που επέστρεφε στην Ισπανία, από τότε που έφυγε για ΝΒΑ. Η Βαλένθια λοιπόν ζήτησε 2,5 εκ. ευρώ από την Ρεάλ, κατέβηκε εν συνεχεία στα 2 εκ., όμως η "βασίλισσα" αποσύρθηκε.

Η Μπαρτσελόνα, λόγω Μπαρτζώκα, θέλει τον Κλαβέρ, αλλά και αυτή έπεσε σε τοίχο, καθώς η Βαλένθια κατέβασε μεν λίγο τις απαιτήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες ζητά 1,5 εκ. ευρώ. Η Καταλονία όμως έχει ακριβή εφορία και η μεταγραφή του θα ξεπεράσει τα 3,5 εκ. ευρώ, με αποτέλεσμα να καθίσταται ασύμφορη.

Ο παίκτης θέλει Ισπανία και παλεύει να μειώσει τις απαιτήσεις της Βαλένθια. Η τελευταία όμως ζητά να αποζημιωθεί, καθώς και να μην ενισχυθούν οι ανταγωνιστές της. Και όσο ζητά τόσα χρήματα, μάλλον ο ΠΑΟ κερδίζει έδαφος, καθώς ο Κλαβέρ έχει επιλογές, τόσο την ελληνική ομάδα, όσο και την Τουρκία από τα μεγάλα κλαμπ, αλλά δεν φαίνεται να θέλει να μετακομίσει στους γείτονες, για πολλούς λόγους και συνεπώς μάλλον ανοίγει ο δρόμος για το ΟΑΚΑ, αν και το θέμα έχει δρόμο ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK