Έναν... Θανάση σε πρόστιμα ο Γιαννακόπουλος

Δεν αποτελεί πλέον... είδηση. Η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague ετοιμάζεται για νέο βαρύ πρόστιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επειδή βρέθηκε (ξανά) στο ΟΑΚΑ παρά την τιμωρία του. Έναν... Θανάση Αντετοκούνμπο θα φτάσει το συνολικό ποσό και ίσως το ξεπεράσει!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν... ακολουθεί τις επιταγές της Euroleague και αυτό δεν αποτελεί νέο, αφού πλέον η σχέση του με την διοργανώτρια Αρχή έχει φτάσει στα άκρα. Εκείνος αγνοεί τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων και αυτά με τη σειρά τους, μοιράζουν... πρόστιμα.

Η αρχή έγινε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 2 Μαρτίου και η συνέχεια πήγε στην πρώτη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη Τρίτη (17/4).

Η Euroleague τιμώρησε τον ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ για αυτά τα δυο παιχνίδια με πρόστιμο 60.000€ για το ματς με τους "ερυθρόλευκους" και 120.000€ για εκείνο με την "βασίλισσα". Όμως δεν θα σταματήσει εκεί.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγυρίζει στο δεύτερο ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ.

Η παρουσία του στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (19/4) προκάλεσε εκ νέου την αντίδραση της Euroleague που τον ειδοποίησε πως ετοιμάζει νέα... καμπάνα. Πόσο θα είναι το ύψος της; Πιθανότατα όχι λιγότερα από τα 120.000€ της προηγούμενης.

Αν μάλιστα προσθέσουμε τα δυο πρόστιμα μαζί με το... επερχόμενο, τότε θα βγει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 300.000€. Δηλαδή όσα παίρνει πάνω-κάτω ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το χρόνο!

Γ.